El FiSures busca artistes per l’edició d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres vinent acaba el termini de presentació de propostes pels artistes professionals, companyies emergents i obres multidisciplinàries que vulguin participar de la 3a edició del FiSures, la mostra d’art multidisciplinar de PLF.

El ventall de propostes artístiques que poden presentar-se a la mostra palafollenca és molt ample passant per la dansa vertical fins a intervencions en l’espai públic passant pel teatre, clown, cabaret, monòlegs, titelles, música de fusió o expressió corporal.

Els artistes i companyies interessades trobaran a la pàgina web de l’ajuntament el formulari per fer arribar la seva proposta artística.

Un cop tancat el termini de presentació de propostes, un jurat les valorarà per acabar conformant el programa definitiu del FiSures 2016, que es donarà a conèixer a finals d’aquest mes.

Els escollits rebran subvenció, i l ‘organització es farà responsable de la difusió de la seva proposta. La intenció de FiSures és donar suport als projectes d’art interdisciplinari que desenvolupin un discurs propi i innovador en el procés creatiu. Justament, el certamen palafollenc vol donar l’oportunitat a artistes que comencen i a formats que no tenen cabuda als circuits convencionals de l’art.

Precisament per potenciar la innovació, Palafolls no només acollirà intervencions artístiques en espais tradicionals, com ara el teatre o al MiD, sinó que obrirà l’espai públic (places, carrers i façanes) pels artistes que el vulguin utilitzar per mostrar el seu art.

D’aquesta manera,  el FiSures vol connectar amb el públic no especialitzat, que es trobarà l’art als carrers i a les places i així descobrirà obres originals de diferents estils i disciplines.

El FiSures d’aquest any es farà el cap de setmana del 18 i 19 de juny. Serà d’un o dos dies depenent de les propostes que es presentin a aquesta 3a edició, després d’una primera experiència com a satèl·lit de l’InundArt gironí i el naixement l’any passat del format propi del FiSures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics