URGENT

Fira Medieval i Totcanvi aquest cap de setmana a Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà dissabte coincideixen dues fires al nostre municipi. La primera serà l’edició d’abril de la Palafolls TotCanvi, que aquest any ha passat a tenir edicions cada segon dissabte de mes. Així de bon matí es posaran les parades a la plaça de Poppi per vendre o intercanviar productes de segona mà. La TotCanvi, ja molt arrelada al nostre poble estarà oberta fins al migdia. En cada TotCanvi hi ha una 30a de parades. De fet hi ha un grup de Whatsapp per a paradista per estar al dia i apuntar-se a aquest certamen que serveix per desprendre’s de coses que ja no es fan servir i  buscar-ne d’altres de necessàries. Ho explica en Francesc Tresserras, president de l’Acep.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana la plaça de Poppi, es convertirà en un poblat medieval en la que serà la 5a edició de la fira Medieval de PLF organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, l’Acep, amb el suport de l’ajuntament. Hi haurà parades de venta d’artesania i alimentació entre altres, i una programació de diferents espectacles familiars ambientats en l’època medieval.

A partir de les 12 h del dissabte i fins el diumenge a les 21 h, hi haurà espectacles de foc, circ i teatre, monocicle i malabars entre d’altres per animar la visita a la fira.

La Fira medieval està pensada per tots els públics, però especialment per als més petits, que a banda els espectacles teatrals, podran gaudir dels inflables i d’altres atraccions. A banda a la fira es trobarà tota classe de productes alimentaris, com embotits o coques així com bijuteria, joguines de fusta i altres elements de regal.

La fira estarà oberta dissabte i diumenge de les 11 del matí a 9 de la nit a la plaça de Poppi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics