URGENT

 L’amateur continua a 1 punt del Llagostera tot i empatar contra el Cassà

Compartiu aquesta història

Dissabte el PLF viatjava al camp del Cassà amb la intenció de retallar distàncies amb el Llagostera o bé mantenir-li la pressió a la part alta del campionat. El Cassà es va avançar en el marcador al minut 66, i només 3 minuts després Víctor empatava pel PLF, que no va poder acabar de donar-li la volta. Un empat que  no posava en perill la 2a plaça, però si podia esvaïr les possibilitats de guanyar la lliga. El Llagostera, però, també va punxar i va desaprofitar l’ocasió d’escapar-se a la taula. Així, tot queda igual. El Llagostera continua líder amb un punt d’avantatge respecte el PLF, però encara falta que els 2 equips es trobin en aquesta segona volta.

Victòria disputa una pilota contra el Cassà. Albert Amaya
Victòria disputa una pilota contra el Cassà.
Albert Amaya

De moment, però el PLF té un partit complicat aquest dissabte a les 4 de la tarda al municipal de la nostra població. Rebrà la visita del Banyoles, que és 3r classificat, a 9 punts del PLF.

L’equip ha demanat a l’afició que l’acompanyi en aquest tram final de lliga, per assolir l’objectiu de guanyar la lliga per 2 any consecutiu, però amb diferent categoria.

El cadet i l’infantil també han empatat aquesta jornada. Els primers ho han fet a 1 a casa del Sils. Àlex va marcar el gol dels palafollencs, que els manté a la 3a plaça  del campionat a 7 punts del líder. Aquest proper cap de setmana jugaran contra la Vidrerenca.

L’infantil, en canvi, es va deixar un partit que guanyava al minut 62 per 2 a 0. Els gols d’Adrià i de Jordi, van ser igualats pel Caldes de Malavella. La propera jornada jugaran contra el Llagostera.

El Juvenil ha descansat aquesta setmana com a 7è classificat i ala propera jornada jugaran contra l’Arbucienca que és 10è.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics