URGENT

Un accident de trànsit deixa sense llum Ciutat Jardí durant 5  hores

Compartiu aquesta història

Cap a les 7 del matí d’ahir diumenge, un vehicle va enquestar-se contra un pal de la llum situat a l’av dels arbres de Ciutat Jardí. El xoc va fer malbé la instal·lació elèctrica, i va deixar sense llum a la major part de la urbanització durant prop de 5 hores.

Després de l’accident, els tècnics d’Endesa van substituir el pal afectat i van poder tornar a connectar el servei cap al migdia.

En el cotxe accidentat hi viatjaven dos joves, que no es van fer mal, tot i que el cotxe va quedar molt malmés. La Policia Local va fer la prova d’alcoholèmia a la conductora, que va donar positiu, amb una taxa lleugerament superior a la permesa.

Es dóna el cas, que la conductora ja va ser amonestada fa una setmana  per conducció negligent a la carretera d’accés a la Costa Brava.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics