El mercat de Malgrat es promociona amb una nit de tapes i música

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa pública, Malgrat Turisme SL, vol promocionar el Mercat Municipal amb una nova iniciativa que sota el nom de “Mercat Music &Tapes” vol donar a conèixer els productes del mercat aquest proper dissabte.

3 parades del mercat i 4 bars oferiran tapes de les 20 h i fins les 24 h amb l’actuació musical en directe.

D’aquesta manera qui vulgui podrà comprar al mercat, ja que hi haurà fruiteries, carnisseries i verdularies obertes, mentre escolten música i degusten les tapes  que elaboraran establiments locals, a un preu d’entre 1 a 3 €.

Ho explica la regidora de Comerç i turisme Carme Ponsa.

La nit gastronòmica estarà acompanyada de la música del grup The Jockers, que actuaran al pàrquing del Mercat Municipal.

A més, el Mercat disposarà de taules i cadires per degustar les tapes còmodament i també oferirà un racó de jocs per a entretenir la mainada.

La vetllada també inclourà un concurs de tapes, en el qual es podrà triar quina és la millor d’entre les que ofereixen les parades i els establiments participants en aquesta primera edició del Mercat, Music &Tapes. La tria es farà a través d’una votació entre els assistents a l’acte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics