Diumenge es fa una nova Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A dos quarts de deu del matí, al Passeig Maritim de Poblenou, es donarà el tret de sortida d’una nova edició, la 8a, de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, una prova que transcorre entre les poblacions de Pineda, Santa Susanna i Malgrat i amb final a Calella.

A la cursa, amb un recorregut de 21 km, s’hi ha inscrit més d’un miler d’atletes entre els quals Abderrahim El Jaafari, el guanyador de l’any passat i que a més va aconseguir el rècord de la cursa, amb un temps de  1:05:55. També hi serà el guanyador de l’última Mitja de Mataró.

Pel que fa la categoria femenina, destaca la participació de la calellenca Teresa Pulido, que té el rècord de la prova en 1:17:42   l’any 2010.

Tota l’activitat començarà dissabte, quan, a partir de les 4 i fins el vespre es celebrarà la Fira del Corredor i l’inici de la recollida de dorsals. Els dorsals també es podran recollir el mateix diumenge a partir de les 7:30 fins les 9:00 del matí.

Tenint en compte que la mitja del Maresme és una de les més ràpides del territori europeu, ja que el recorregut és totalment en pla, els organitzadors han augmentat les llebres durant el recorregut, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa.

Les llebres, són corredors que marquen un ritme determinat durant la cursa, i porten una bandera on s’indica quina marca s’aconseguirà si se la segueix. Hi haurà esportistes que ajudaran els corredors a fer marques des de 1h i 20min, i fins a 2h.

Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat cada quilòmetre.

Aquesta cursa obligarà a restriccions de trànsit a la façana marítima de les poblacions de l’Alt Maresme, pel que cal respectar les indicacions excepcionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics