URGENT

Doble jornada de portes obertes a la Llar d’Infants de Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà i  dijous,  la llar d’infants municipal  farà jornada de portes obertes per tal que els pares dels futurs alumnes puguin acostar-se al centre i conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu que s’hi desenvolupa. Una activitat que vol orientar i esvair dubtes dies abans de l’inici del procés de preinscripció.

Així tant demà com dijous, a partir de les 18 h, els responsables de la llar atendran als pares que hi assisteixin i projectaran una presentació per donar a conèixer la metodologia educativa que usa el centre i les característiques de l’espai i el funcionament de la llar municipal.

Després de la presentació formal, les famílies podran visitar les diferents aules i espais que conformen el centre.  Ho explica Sandra Jiménez, directora de la llar d’infants.llars infantsss

Els interessats en assistir a la jornada de portes obertes, cal que truquin al centre per confirmar la seva assistència, per tal de poder organitzar millor la visita i poder atendre adequadament a cada família. De moment ja hi ha una 40a de famílies apuntades.
Aquestes jornades de portes obertes es fan just abans de l’inici de les preinscripcions que es faran a principis de maig, del 2 al 13. Passat aquest termini es farà la baremació de les sol·licituds i un mes més tard serà el període de matriculació definitiu. De fet la visita també servirà per explicar tot el procés de matriculació a la llar d’infants municipal.

Podeu consultar tot el calendari a la plana web de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics