La fibra òptica arribarà a finals d’any, però només a la meitat de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La fibra òptica arribarà a les cases palafollenques abans de finals d’any novembre. Aquesta és la previsió amb que treballa Telefònica, l’empresa distribuïdora d’aquest servei.  En aquests dies, els tècnics de la companyia estan revisant les instal·lacions telefòniques de les diferents vivendes  per tal de fer-hi passar el cablejat de fibra òptica. De fet ja s’ha demanat permís a algunes llars per fer passar el cablejat per la seva façana.

Uns treballs que començaran aquest proper mes de maig, segons va avançar l’Ajuntament.

Fonts de Telefonica expliquen a RP que les previsions són que abans de finals d’any, la fibra òptica arribi al 57% de la nostra població.

En l’últim ple, l’alcalde explicava que el desplegament de la xarxa de fibra òptica es farà, de moment, al centre i a Sta. Maria. Per contra, St Lluís quedaria fora d’aquest desplegament i, a més, sense data per fer-hi arribar aquesta connectivitat.

Un cop arribi a part del nostre poble, els qui contractin aquest nou sistema, veuran multiplicar la velocitat d’internet. Si actualment la xarxa va a una velocitat d’un màxim de 10 megues, quan funcioni la fibra òptica es podrà navegar a una amplada de banda d’uns 100 megabytes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics