URGENT

El PP comarcal demana l’expulsió de Bermán i planeja un nou projecte a PLF

Compartiu aquesta història

El president del PP al Maresme, Diego Sánchez, ha demanat públicament, a través del Diari El Punt, l’expulsió del regidor popular de Palafolls, Óscar Bermán.

Sánchez creu que el palafollenc va a la deriva amb les seves declaracions públiques i que ha traspassat totes les línies vermelles.

Berman, amb corbata, al costat del president provincial, amb polo negre, i del president comarcal amb camisa blanca al centre. Foto: Oscar Bermán.
Berman, amb corbata, al costat del president provincial, amb polo negre, i del president comarcal amb camisa blanca al centre. Foto: Oscar Bermán.

El responsable comarcal exigeix a la provincial que resolgui l’expedient obert arran de les polèmiques declaracions de Bermán sobre Ada Colau i que s’acabi expulsant al regidor palafollenc. I és que, des de fa uns mesos, el regidor s’està esplaiant a través d’Alerta Digital, des d’on ha defensat el franquisme, ha demanat la derogació de la llei de la violència de gènere, ha carregat contra Albiol, Rajoy i d’altres mandataris del PP, un partit que ell mateix a qualificat de sinònim de corrupció.

El president comarcal assegura que Bermán busca l’expulsió del partit per presentar-se com a màrtir  i víctima. Tot i això Sánchez assegura que no es pot permetre que el palafollenc representi a PLF els valors i el projecte del PP.

En aquest sentit, Sánchez ja assegura que un cop fora del partit, començarà un procés per crear un nou projecte popular a PLF “que no tingui res a veure amb l’actual”.

Ara com ara Bermán és a més responsable de relacions institucionals del PP del Maresme. No és l’únic membre del PP de PLF a l’executiva comarcal, ja que Ruth Artime, propera a Bermán, és secretària de polítiques de joventut comarcal.

Bermán és regidor a Palafolls des de fa 17 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics