URGENT

Una 12a de parades al centre per celebrar el St. Jordi a Palafolls

Compartiu aquesta història

Un any més la plaça del Fòrum Palatiolo tornarà a ser el centre  de la celebració del St. Jordi a la nostra vila.

De bon matí una 12a de parades es plantaran en aquesta cèntrica plaça. No només de llibres i roses, sinó també d’entitats locals que un any més compartiran l’espai i el protagonisme de la festivitat a la plaça. Hi haurà l’Esplai el Pas, els amics dels animals de Palafolls, els Gegants i també les Ampa de l’Institut  i de Les Ferreries, que recolliran diners per a diferents activitats. També han anunciat que hi seran els usuaris del Pinya de Rosa d’Aspronis.

Paral·lelament, l’escola de Dansa de Palafolls oferirà un festival obert a tothom a la mateixa plaça del Fòrum Palatiolo. Serà a partir de les 11 del matí i amb diferents actuacions sobre l’escenari instal·lat expressament. Es tracta de mostrar algunes de les disciplines de ball que es fan a l’escola, per commemorar que aquesta propera setmana es celebra el Dia Internacional de la Dansa.

També al matí, la biblioteca de Palafolls organitza un taller a càrrec de Montse Roig. El taller, que comença a quarts d’11 i té 3 hores de durada, ja no té places disponibles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics