L’amateur guanya per la mínima i encara la recta final amb esperances d’ascens directe

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ahir a la tarda els palafollencs jugaven al camp del bisbalenc, el 15è classificat. L’amateur necessitava endur-se els 3 punts per continuar aspirant a guanyar el campionat. Durant el partit anaven arribant notícies de la victòria del Llagostera, que jugava a la mateixa hora i que  es va imposar al Breda per 1 a 3.

Mentrestant a la Bisbal els gols no arribaven. De fet no va ser fins a falta de 2 minuts per completar el temps reglamentari que Marc va trobar porteria marcant l’únic gol del partit. Una victòria per la mínima que permet al PLF continuar sumant i somiant en guanyar la lliga en el seu primer any a la categoria.

Caldrà guanyar tots els partits que falten, un d’ells contra el Llagostera i esperar, a més, que els de la Selva es deixin algun punt en les properes jornades. Ara com ara el PLF és 2n a 4 punts del Llagostera.

El juvenil es va imposar al Tossa per 2 a 0 gràcies als gols de Sergi i Jonathan. Més enllà de la victòria, l’equip celebra també haver trencat una ratxa negativa de 7 derrotes consecutives. L’equip és 7è a la taula i la propera jornada viatgen al camp del 2n classificat, el St Celoni.

El cadet també ha guanyat aquesta setmana. Ho ha fet al camp del Tordera per 3 a 4.

El jugador torderenc Cristian va marcar el primer gol del PLF en pròpia porta. Noel va marcar el 2 i Iker el 3r i 4t. Al minut 70, el Palafolls guanyava 1 a 4, però en el tram final del partir el Tordera va començar a remuntar i a punt va estar d’empatar. Al final 3 a 4. El proper partit del cadet serà contra el Farners.

Qui ha patit un correctiu molt server és l’infantil que ha perdut per 0 a 10 contra el Farners. Aquesta setmana  jugaran contra el Cal Aguidó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics