URGENT

Enxampen de nou al lladre de Pinemar i el jutge l’envia a la presó

Compartiu aquesta història

Finalment el jutge ha decretat presó preventiva pel lladre que ha estat detingut fins a 13 vegades a Pineda en qüestió de 2 mesos. L’Ajuntament de Pineda ha explicat que el jutge ha trobat diferents elements per decretar l’ingrés a la presó provisional de lladre, que en paraules de l’alcalde pinedenc, Xavier Amor,  havia generat alarma social al municipi.

El darrer episodi amb aquest home va ser dimecres a la nit quan va ser detingut in fraganti robant al cementiri de Pineda, però la zona més afectada pels robatoris d’aquest lladre ha estat la urbanització de Pinemar, on ell mateix havia ocupat una casa.

L’Ajuntament ha destacat que la Policia Local i Mossos feien la seva feina, i per això es reclamava reiteradament al jutge que es prengués mesures cautelars contra l’home.
L’alcalde ha dit que l’Ajuntament estarà molt atent a aquest cas i continua assegurant que es presentarà com a acusació particular. A més, demana que la investigació determini si ha fet més actes delictius dels ja sabuts.

Aquest home acumula tretze detencions a Pineda i desenes de robatoris perpetrats, presumptament, des del mes de gener. La majoria de robatoris els feia a Pinemar, però també hi ha casos al Carrer Montpalau i ara també a Can Bel.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics