Bermán demana al president del PP del Maresme que no faci el ridícul

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El regidor portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán, ha demanat al president del partit al Maresme, Diego Sánchez, que sigui honest i que deixi de fer el ridícul. La setmana passada el dirigent popular assegurava que Bermán havia traspassat totes les línies vermelles i demanava al partit que es fes fora al regidor palafollenc, arran de les seves polèmiques declaracions sobre Ada Colau i d’altres  que han retronat entre els màxims dirigents populars.

Bermán creu que Sánchez ha fet aquestes declaracions dirigit per altres persones i creu que ha utilitzat als regidors de la comarca, pel que li demana que es posi a consideració del partit.

Entorn a aquestes declaracions sobre Colau, el partit va anunciar l’obertura d’un expedient disciplinari a Bermán, però el regidor palafollenc assegura que no té constància de cap expedient. Bermán insisteix que no marxarà i que continuarà com a representant del PP a l’Ajuntament de PLF.

El regidor del PP de PLF es manté com a responsable de relacions institucionals dins l’executiva comarcal i assegura que la relació amb els dirigents del PP són actualment fredes.

Bermán assegura que les bases del partit al Maresme estan molt molestes per la situació del partit. Insisteix en la necessitat de renovació dins el PP a nivell català i assegura que se’l vol apartar per obrir les consciències dels militants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics