URGENT

La llar d’infants municipal tancarà un mes a l’estiu a partir del curs vinent

Compartiu aquesta història

La propera setmana començaran les preinscripcions de la llar d’infants pública de PLF, per tal d’apuntar als nens i nenes pel proper curs.

Un curs que tindrà algunes novetats. La primera serà que el centre tancarà per vacances durant un mes entre agost i setembre. D’aquesta manera es vol garantir la ratio entre educadores/infants durant la resta del curs. Ho explica la regidora d’educació de PLF, Rosa Garcia.

Serà el primer dilluns, passada la diada de l’11 de setembre de cada any, quan comenci el curs a la llar d’infants.

La regidora explica que a l’estiu baixa el nombre de nens al centre, pel que les educadores podran anar programant el curs següent.

D’aquesta manera el cent educatiu restarà tancat els dies de Nadal, Setmana Santa i el mes de l’estiu.

Una altra de les novetats que cal tenir en compte és que l’horari d’acollida de 5 a 7  de la tarda estarà subjecte a un mínim de 6 alumnes. Fins ara el mínim només estava per a l’última hora, però ara s’estén a les dues hores d’acollida existents. Caldrà demanar aquestes hores d’acollida via d’instància o a la preinscripció, per tal de poder concretar si es pot fer o no.

Aquestes són alguna de les mesures recollides en el nou règim de funcionament del centre, que es va aprovar en l’últim ple municipal i que no s’aplicaran fins el proper curs.

Un nou reglament que no ha estat exempt de polèmica, ja que ha comptat a l’oposició de part de les famílies i de les educadores, que han mantingut diferents reunions. El consistori destaca que el període de tancament del centre l’ha triat les mateixes educadores.

Les mesures es van aprovar en el consell escolar del municipi per majoria del ple municipal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics