URGENT

Condemnen els dos atracadors d’un bar de Blanes

Compartiu aquesta història

Ahir es va celebrar a l’Audiència de Girona la vista contra els dos atracadors que la matinada del 23 d’agost de l’any passat, van entrar a un bar de Blanes armats amb una pistola d’aire comprimit i amb un ganivet de 45 centímetres de fulla.
Fiscalia i defensa han arribat a un acord per imposar a un d’ells una pena de 5 anys de presó i una multa de 120 euros per un robatori en grau de temptativa i les lesions que va causar a les víctimes. Pels mateixos delictes i, a més, resistència a agent de l’autoritat, el segon atracador ha estat condemnat a 4 anys i 9 mesos de presó i a pagar una multa de 960 euros.

La vista es va fer a porta tancada per motius de seguretat i per evitar que els acusats s’alteressin durant la vista.

Els dos han reconegut que van protagonitzar l’assalt al bar la Tocada, situat a l’avinguda Josep Tarradellas de Blanes. Anaven armats amb una pistola d’aire comprimit però que tenia l’aparença d’una arma de foc real i un ganivet de 45 centímetres de fulla. A dins del local, que ja estava tancat, hi havia el propietari amb la seva parella amb qui els assaltants van actuar amb violència. Els van colpejar, tirar al terra, lligar amb brides i els van exigir els diners sota l’amenaça de matar-los.

Durant el robatori, el propietari del bar va aconseguir desfer-se de les brides i va començar a forcejar amb els assaltants. El van ferir amb un ganivet però va aconseguir fer-los fugir del local amb un botí d’uns 850€. Poc després, la Policia Local va localitzar i detenir els lladres prop del bar.

Els acusats, que són lladres reincidents, s’enfrontaven inicialment a una pena de més de 10 anys, però finalment, fiscalia i defensa han arribat a un acord perquè han reconegut l’autoria del robatori.
AraGirona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics