Els cotxes de la Policia Local de Palafolls portaran GPS

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que els diferents vehicles policials, inclosa la motocicleta, incorporaran en breu tecnologia GPS per tal de poder millorar la seguretat i el control de les patrulles de la Policia Local.

Segons va explicar el regidor de governació, Rafel Cubarsí, el fet que el cos local de seguretat tingui patrulles unipersonals fa necessària la incorporació de GPS per saber en tot moment on és el cotxe de la Policia i poder socórrer en casos de necessitat. És el cas de la motocicleta, que amb la nova tecnologia pot estar clarament localitzada per possibles accidents.

També es vol mantenir un control de la feina dels policies, no amb una voluntat inquisidora, sinó per poder defensar l’actuació policial davant de, per exemple, queixes veïnals.

L’oposició va valorar com a positiva la instal·lació d’aquest nous dispositius, però van alertar de la possible mala utilització amb la voluntat de qüestionar la professionalitat dels agents de la policia local.

Cubarsí va explicar que el control sempre és bo, però que aquesta tecnologia aplicada als 2 cotxes policials i la moto servirà per avaluar l’efectivitat policial, estudiant per on es patrulla i amb quina freqüència.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics