URGENT

L’Ajuntament busca una 30a de monitors pel casal d’estiu municipal

Compartiu aquesta història

Ahir es va obrir el termini de preinscripció pel casal d’estiu de Palafolls. La previsió és d’una punta d’uns 300 participants durant el mes de juliol, el mes que tradicionalment és més fort des del punt de vista de infants inscrits. Amb aquestes perspectives, el consistori ha obert el procés de selecció d’una 30a de monitors, que s’encarregaran del casal d’estiu.

L’oferta feta pública preveu la contractació d’un director de l’activitat amb un contracte de 4 mesos; des de juny i fins setembre, per tal de poder fer el pre i el post casal.

Es contractaran 30 monitors de lleure. D’aquests 4 seran en jornada completa pels dos mesos que dura l’activitat, 8 més també pels mesos de juliol i agost, però amb  mitja jornada.

La gran majoria, fins a 18 monitors, estaran contractats pel mes de juliol i a mitja jornada.

L’oferta  del casa es completarà amb la contractació d’un vetllador a jornada completa  i els 2 mesos.

La selecció del personal del casal d’estiu es farà per concurs lliure, amb especial valoració dels mèrits aportats, les titulacions i l’experiència. Hi haurà una prova teòrica i practica i finalment, si s’escau, una entrevista personal.

Les sol·licituds per prendre part al procés de selecció s’han de presentar al Registre de l’Ajuntament de Palafolls en els propers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics