URGENT

Rescaten una nena de 6 anys que havia estat arrossegada per una onada a Lloret

Compartiu aquesta història

Un agent de la Policia Local de Lloret de Mar i un treballador de la brigada han rescatat aquest dimarts al matí una nena de 6 anys que s’estava ofegant a la platja gran de Lloret després que una onada l’arrossegués.
La nena, estrangera, estava jugant a la sorra amb la seva família quan s’ha acostat a la vora del mar per mullar-se els peus. Ha estat llavors quan un cop de mar se l’ha emportada cap endins.
El primer en adonar-se’n dels fets ha estat un turista, que s’ha llançat a l’aigua per ajudar-la però que, a causa del vent i l’onatge, només l’ha pogut mantenir en braços i no treure-la de l’aigua.

De seguida també s’ha tirat a l’aigua el pare de la nena i ha arribat la Policia Local. L’Ajuntament assegura que la resposta ha estat molt ràpida perquè sempre hi ha vigilància a la zona de la platja.
Un dels agents del cos, que també és socorrista, i un empleat de la brigada municipal han entrat a l’aigua per ajudar-los. Els dos han aconseguit treure el turista que mantenia la menor en braços i al pare de la criatura.

La nena havia empassat aigua i tenia una hipotèrmia lleu. Per això, una ambulància del SEM l’ha traslladada fins a l’hospital comarcal de Blanes, on ha quedat ingressada en estat menys greu.
A més de la Policia Local, fins al lloc també hi han anat Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil.

Les autoritats recorden que és recomanable no acostar-se ni a les platges ni als espigons o ports en casos de temporal marítim, per evitar accidents com el d’ahir a Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics