URGENT

Mas Prats acull demà la semifinals palafollenques del primer Torneig Interescolar d’Escacs

Compartiu aquesta història

Els alumnes de les 2 escoles de Palafolls participaran demà a la tarda en un torneig interescolar d’escacs que es farà a les instal·lacions del centre de primària de la nostra vila.

Els escacs és una de les activitats extraescolars que s’ofereixen en alguns centres escolars i per incentivar la seva pràctica es farà demà aquest torneig, en el que hi participaran alumnes d’escoles de Tordera, Blanes, Lloret i PLF.

La idea de la competició neix del monitor que ensenya escacs en aquests centres educatius, ho explica la directora de Mas Prats, Rebeca Gómez.

D’aquesta manera la sala de mestres del centre acollirà demà a partir de les 5 la semifinal palafollenca d’aquest torneig. Cada municipi o centre farà les seves semifinals o fases prèvies, per tal d’arribar al juny a la gran final amb els guanyadors de cada municipi.

Gomez creu que es positiu el treball de grup que es potencia amb els esports i amb els campionats que es feien entre les escoles amb diferents esports. Aposta per recuperar aquestes competicions pel seu valor educatiu.

En el campionat Interescolar d’escacs hi participen 8 escoles de la zona: Les dues de Palafolls, 3 centres de Blanes, 1 escola de Tordera i 2 de Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics