URGENT

Ja es poden demanar els ajuts de menjador escolar pel curs vinent

Compartiu aquesta història

Ja s’ha obert el període de sol·licitud per optar les beques de menjador individuals que atorga el Consell Comarcal, però que gestionen els consistoris locals. Aquests ajuts estan adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris, primària i secundària, així com també per al segon cicle d’educació infantil.

El període d’inscripcions s’obre avui i la data límit per a la presentació de sol·licituds serà el 4 de juny.

Tot i que aquesta ajuda la promou el Consell Comarcal, la instància s’haurà de presentar a l’Àrea de Serveis Socials de PLF, situada al Carrer Francesc Macià n.1, per la qual cosa cal demanar hora prèviament i recollir els impresos necessaris. Judit Puig, de Serveis Socials de PLF, recorda que les condicions són unificades i que per tant tots els consells comarcals tenen els mateixos requisits per atorgar l’ajut.

Quan es va a buscar la documentació a l’Àrea de Serveis Socials és quan s’aprofita per explicar als interessats com omplir el formulari i tot el procés de sol·licitud d’aquestes ajudes.

Per completar la demanda caldrà aportar tot un seguit de documentació bàsica per conèixer els sol·licitants i sobretot també el seu nivell d’ingressos.

I és que l’ajut de beques per al menjador escolar es concedeix mitjançant diferents barems, el més important és el d’ingressos de la unitat familiar, que determina si es concedeix l’ajuda econòmica o si per contra, es denega.

El curs passat, es van beneficiar d’aquestes ajudes de menjador escolar un total de 76 famílies palafollenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics