URGENT

Malgrat habilitarà una platja per a persones amb mobilitat reduïda

Compartiu aquesta història

El consistori ha anunciat que vol adaptar una zona per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda. Serà a la platja de l’Astillero, la que va paral·lela al passeig marítim, just a l’alçada de l’av dels Països catalans.

L’Ajuntament ha anunciat que volen adequar dues places d’estacionament per a persones amb  discapacitat. A més, s’acondicionaran els camins que comuniquen les diferents instal·lacions amb paviments i es crearà una zona de serveis específica que inclourà vestuaris, lavabos, dutxa adaptada amb cadira incorporada i passarel·les de circulació per a cadires de rodes, i  que permetin accedir fins el mar i a altres zones de la platja.

El projecte també incorporarà una zona de solàrium amb  para-sols o pèrgoles d’ombra, prop de l’aigua i a tocar de la pasarel.la.

Aquesta actuació, que té un pressupost de 78 mil€, es finançarà amb els diners que el municipi aconsegueix a través del pagament de la taxa turística.

La previsió anunciada pel consistori és de tenir a punt aquesta zona adaptada aquest estiu i es destaca la voluntat de promoure el turisme inclusiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics