L’amateur compleix, però el Llagostera no afluixa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
IMG_6529
Moment del partit de dissabte a Palafolls

L’equip palafollenc va aconseguir 3 punts més després de guanyar al Vilamalla per 3 a 1.

El partit va començar de cara pels locals, després que Niko marqués el primer gol del Palafolls al minut 9.  A partir d’aquí els de Pai Matas es van relaxar, sabent que no s’hi jugaven res, i el Vilamalla va aconseguir empatar el partit just abans del descans. A la repressa el PLF va tornar a activar-se per acabar de decantar el partit amb  el golàs de Victor i amb la sentència de Yerlín, al minut 77.

Així el PLF posava pressió al líder, el Llagostera, que ahir s’enfrontava al Guíxols. Els de la Selva es van imposar en un partit calcat al del PLF. Va començar guanyant i abans de la mitja part el Guíxols va empatar. A la segona part, el líder va acabar rematant el partit amb dos gols més.

Aquest cap de setmana, el PLF repeteix partit a casa contra el Breda, 15è classificat. L’equip vol celebrar l’èxit de la temporada amb una paella pels seus aficionats. Tot i que matemàticament pot guanyar la lliga, l’equip ja té assegurada la seva participació al play-off d’ascens a la primera catalana.

El Llagostera s’enfrontarà al Cornellà de Terri, que és el 10e classificat.

El cadet va plantar cara al Cal Aguidó, però no va aconseguir endur-se la victòria. Els blanencs es van imposar per  0a 2 en un partit on el PLF va jugar l’últim quart d’hora amb 9 jugadors, ja que l’àrbitre va expulsar 2 jugadors del PLF al minut 75.

Va ser un partit intens que enfrontava el líder amb el 3r classificat, un PLF, que ha cedit un lloc a la classificació i baixa a la 4a.

Aquest diumenge l’equip jugarà a St Celoni.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics