URGENT

El Singulars tanca demà la segona edició amb Cris Juanico

Compartiu aquesta història

L’exlíder dels Ja t’Ho Diré és un dels plats forts del segon cicle dels Singulars, que es clourà demà després d’haver presentat 4 jornades de concerts.

L’últim concert serà, com sempre, al teatre a partir de quarts d’11 de la nit.

Juanico serà a PLF presentant el seu nou treball discogràfic “F(a)usta” en un concert ple  d’emocions i reflexions per fer sentir al públic plenament protagonista. Serà un espectacle amb un directe estimulant i generós que posarà punt i final al Singulars. Juanico actuarà amb un trio de cordes, amb un format més personal i proper. Ho explica Xavier Sitjà, membre de Bang Cultura, que  valora com a positiu el canvi d’escenari del casal de l’avi (l’any passat) al teatre en aquesta segona edició.

-*

Abans del menorquí, actuarà Santi & Mariona Duet, un projecte nascut fa 4 anys fusionant la percussió corporal amb la dansa amb coreografies de cançons de diferents estils musicals per tal d’experimentar i fer recerca de diferents maneres d’entendre el ritme i el moviment. Tot i la curta trajectòria, el duet, liderat pel percussionista dels Gossos,  ha tingut molt bona acollida i impacte a través de les xarxes. Habitualment l’actuació es presenta amb més músics, però a Palafolls l’espectacle es presenta amb format duo.

-*

Les entrades per aquest últim concert dels Singulars ja es poden reservar a través de la plana web de Bang Cultura. El preu anticipat és de 10€ o 12€ si es compra el mateix dia a les taquilles.

El cicle de concerts ha reunit en la seva 2a edició a noms com Luthea Salom, Bikimel, Mazoni, Rusó Sala o Enric Verdaguer.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics