Nova aplicació per consultar l’historial mèdic quan es fan visites a domicilis

As incredible as it feels in the hands, I'm eager to get a case for it.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip d’Infermeria d’Atenció Domiciliària, amb el suport del Departament d’Informàtica de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, han desenvolupat una aplicació mòbil que millora l’atenció dels serveis domiciliaris.

És un projecte pioner a Catalunya que permet accedir a la història clínica dels pacients i incorporar-hi dades quan es fan les visites, sense necessitat de connectar-se a Internet. El sistema es començarà a implementar a partir de juliol.

Aquesta aplicació millora l’eficàcia, l’eficiència i la seguretat de l’atenció que reben els pacients a casa. Amb l’aplicació s’aconsegueix superar algunes dificultats amb les que es troben els equips de metges i infermeres que fan visites a domicilis.

La principal innovació de l’aplicació és poder disposar de tota la informació de la història clínica del pacient  i incorporar-hi in situ les dades de l’atenció que se li ha donat durant la visita. Aquest sistema s’instal·larà en dos dispositius mòbils que tindran els equips dels centres de Calella i Blanes.

Des del telèfon mòbil es tindrà accés a radiografies, proves complementàries, analítiques i d’altres informacions que són difícils de carregar a l’hora de fer visites a les cases dels pacients.

L’aplicació es va presentar durant la Jornada d’Infermeria celebrada a Calella i que enguany s’ha dedicat a avançar amb les noves tecnologies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics