Centenars d’alumnes de Palafolls aprenen Educació Viària amb la Policia Local

isWatermarked
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En les últimes setmanes els estudiants de P4, 1r, 3r i 5è de les dues escoles de PLF han rebut diferents sessions d’educació vial impartides pels agents de la Policia Local.IMG_0055-01

Per tal que els estudiants aprenguin a conviure a la via pública amb la resta de vianants, cotxes, bicicletes, motos i els criteris bàsics de la seguretat a l’hora de circular, els agents han adaptat  els continguts a cada edat.

Ho explica el caporal de la Policia Local de PLF, Josep Lluís Moreno.

Les diferents activitats s’han fet ja amb primària i aquest mes de juny també es farà a la Llar d’Infants, amb una nova sessió adaptada a l’edat. D e fet el mateix caporal explica que ja s’han iniciat les converses per tal que l’any que ve es puguin tornar a fer sessions a l’Institut de PLF, just en l’edat que els alumnes comencen a fer servir les motos.

Aquestes sessions ja s’havien fet anteriorment i ara es reprenen per tal d’intentar conscienciar als més petits de la importància de la seguretat, el respecte en la convivència a la via pública i la vulnerabilitat de tots els seus usuaris.

A través d’un treball didàctic, pràctic i visual, els agents expliquen la importància d’anar lligats al cotxe, de crear el carrer com i quan toca, de la necessitat de mantenir el civisme i fins i tot com utilitzar el mobiliari i l’espai públic.

Els alumnes que participen en aquestes sessions reben material didàctic i un diploma acreditatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics