URGENT

Centenars d’alumnes de Palafolls aprenen Educació Viària amb la Policia Local

Compartiu aquesta història

En les últimes setmanes els estudiants de P4, 1r, 3r i 5è de les dues escoles de PLF han rebut diferents sessions d’educació vial impartides pels agents de la Policia Local.IMG_0055-01

Per tal que els estudiants aprenguin a conviure a la via pública amb la resta de vianants, cotxes, bicicletes, motos i els criteris bàsics de la seguretat a l’hora de circular, els agents han adaptat  els continguts a cada edat.

Ho explica el caporal de la Policia Local de PLF, Josep Lluís Moreno.

Les diferents activitats s’han fet ja amb primària i aquest mes de juny també es farà a la Llar d’Infants, amb una nova sessió adaptada a l’edat. D e fet el mateix caporal explica que ja s’han iniciat les converses per tal que l’any que ve es puguin tornar a fer sessions a l’Institut de PLF, just en l’edat que els alumnes comencen a fer servir les motos.

Aquestes sessions ja s’havien fet anteriorment i ara es reprenen per tal d’intentar conscienciar als més petits de la importància de la seguretat, el respecte en la convivència a la via pública i la vulnerabilitat de tots els seus usuaris.

A través d’un treball didàctic, pràctic i visual, els agents expliquen la importància d’anar lligats al cotxe, de crear el carrer com i quan toca, de la necessitat de mantenir el civisme i fins i tot com utilitzar el mobiliari i l’espai públic.

Els alumnes que participen en aquestes sessions reben material didàctic i un diploma acreditatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics