URGENT

3 de cada 10 persones que van al CAP de Malgrat per deixar de fumar, ho aconsegueixen

Compartiu aquesta història

Un 30% de persones que acudeixen a la Unitat de deshabituació Tabàquica del CAP de Malgrat de Mar, han deixat de fumar. Amb aquesta dada a la mà, la doctora Carme Pascual, ha volgut mostrar que aquells que s’ho proposen poden abandonar aquest hàbit.

Aquest dijous, professionals del centre han muntat una taula informativa al carrer. S’han adreçat directament als ciutadans per fer-los una senzilla prova i conèixer la seva edat pulmonar. També se’ls ha repartit informació sobre els efectes del tabac i se’ls ha explicat com deixar de fumar.

Aquesta és una activitat emmarcada dins la celebració de la Setmana Sense F

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics