Obre la nova botiga Còndor de la Fundació del Molí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


Tot i que ja fa uns dies que és oberta al públic, ahir a la tarda es va fer la inauguració oficial de la nova botiga del projecte Fora de Sèrie de La Fundació Molí d’En Puigverd. Es tracta d’una botiga de roba de la marca maresmenca Cóndor, dedicada a la roba infantil.

Aquesta nova botiga, el  6è outlet obert per la Fundació del Molí  a Palafolls, segueix el model de la resta i té com a objectiu la inclusió laboral de persones amb malaltia mental. La botiga de Condor permet donar feina a 4 persones i, si funciona, la idea és contractar-ne entre dues o tres més.

Ara, amb aquest outlet de la marca Cóndor, seran ja 6 les botigues que té la Fundació.

Com ja va avançar RP, el gerent de la Fundació del Molí, Miquel Àngel Ruiz, ha assegurat que l’objectiu és seguir treballant per la inserció laboral d’aquest col·lectiu, pel que no descarta ampliar el nombre de botigues d’aquest tipus i convertir Palafolls en un municipi de referència de comerç outlet amb aquest component social.

La directora de Cóndor, Roser Ramos, considera que aquest projecte és molt “engrescador” i pretén tenir continuïtat a llarg termini amb la Fundació.  A més, creu que és una inversió dirigida a les persones, sense deixar de banda el rendiment econòmic que en pugui treure la fundació i la mateixa empresa arenyenca.

Amb aquest outlet, Cóndor ja té a tot el territori espanyol 17 botigues, comptant també les franquícies. Aquest estiu segueix la seva expansió internacional i al mes d’agost obriran la seva primera botiga a Nova York.

La nova botiga de PLF es troba al carrer Ramon Turró al costat de la nova botiga de Massimo Dutti, també de la Fundació del Molí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics