L’Amateur acaba la temporada amb un empat i es jugarà l’ascens contra el Ripollet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser ahir a la tarda al camp municipal de St Feliu Guíxols. Els gironins necessitaven un punt per salvar-se i no haver de dependre d’altres resultats. El primer en marcar va ser el PLF, al minut 27. Jaume Parera avançava a l’Amateur, però a falta de 10 minuts pel final del partit, el Guíxols va marcar l’empat i amb ell van aconseguir el punt de la tranquil·litat. Pels palafollencs era un partit intranscendent a l’espera de saber quin equip li jugarà la promoció d’ascens a Primera Catalana.

L’amateur ha tancat la temporada com a segon classificat i amb opcions de guanyar la lliga fins gairebé l’última jornada. Tot plegat en la seva primera temporada a la 1a catalana.

Aquest migdia s’ha fet el sorteig del playoff d’ascens. Els possibles rivals són el Montgat, l’Esplugues, l’Almacelles, el Tortosa i el Ripollet. Finalment l’equip entrenat per Pai Matas se les haurà de veure amb el Ripollet.

En aquesta jornada el Blanes ha guanyat al campió de la categoria, el Llagostera B per 2 a 0 i ha aconseguit pujar al dotzè lloc. De moment està salvat, però dependrà dels descensos compensats, i encara podria perdre la categoria.
El màxim perjudicat de la jornada va ser el Todera, el primer dels equips que segur que perden la categoria. Els maresmencs van avançar-se 0-2 al camp del Breda en els primers deu minuts, però els locals ja havien aconseguit empatar al 25 i, a la segona part, van capgirar el marcador, acabant el partit amb un clar 4-2 favorable als locals que enviava els torderencs a Tercera Catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics