Mas Reixach demana solucions per la prostitució a la carretera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Asseguren que hi ha dies que  la carretera NII entre Mas Reixach i St. Genís hi ha prop d’una desena de noies exercint la prostitució. No totes elles són a la vista, i moltes s’amaguen en els camins que parteixen de la carretera principal.

Els veïns es queixen que quan surten a passejar es troben ls noies nues amb els clients, molt a prop de les zones residencials. Creuen que tot plegat denigra la zona i reclamen solucions per evitar aquesta pràctica. La presidenta de d’Associacions de Veïns de Mas Reixach, Pepi Roso, demana a l’Ajuntament més diligència i recorda que Tordera ha aconseguit treure la prostitució a les carreteres del seu terme.

Per la seva banda l’Ajuntament de Palafolls assegura que està sobre la situació. El regidor de governació, Rafel Cubarsí, assegura que es persegueix als clients i a les prostitutes amb l’aplicació de la normativa. El regidor explica que la Policia Local està atenta i que identifica als possibles clients de les noies. Reconeix, però que no és fàcil la imposició de sancions ja que cal enxampar-los in fraganti. Tot i això explica que ja s’ha multat a alguns clients.

Als clients enxampats se’ls aplica una sanció de 600€ sense possibilitats de descomptes. A les  prostitutes també se les sanciona i persegueix, però Cubarsí explica que és complicat per la seva situació, pel que sovint la persecució a les noies no serveix de gaire.

De tota manera, els veïns de Mas Reixach es queixen de l’estat de degradació general de la zona i denuncien també la presència de grafiters, que embruten l’espai públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics