URGENT

CiU proposa un equipament cultural a la plaça de l’antic Liceu de Malgrat

Compartiu aquesta història

El grup de Convergència a Malgrat de Mar afirma que el municipi no té cobertes les necessitats en equipaments culturals. És per això, que proposen la construcció d’un espai polivalent a la plaça Catalunya, on s’hi ubicava l’antic Liceu.

Jofre Serret, de Convergència, ha explicat que aquest espai des de fa temps només fa les funcions d’aparcament per a cotxes. Per Serret, l’equipament serviria per “desenvolupar i nodrir” la zona. El regidor convergent ha subratllat que el projecte es faria comptant amb la participació ciutadana.

L’equipament inclouria un teatre i zona d’aparcament. També s’habilitarien espais per fer-hi exposicions, cinema, xerrades, presentacions i concerts, entre altres.

Aquesta és una proposta que Convergència portarà al pròxim ple municipal, on demanarà que s’iniciïn les accions necessàries per impulsar un estudi de viabilitat del projecte, així com la creació d’un grup de treball “per consensuar un calendari d’actuacions i estudiar i analitzar les diferents propostes”.

També proposarà que es promogui el debat i la participació dels diferents col·lectius implicats en l’estudi del projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics