URGENT

L’Amateur de futbol juga demà el primer partit del play-offs d’ascens a 1a catalana

Compartiu aquesta història
13344652_974436006010277_574289412708960_n
Imatge promocional del partit de demà. CD PALAFOLLS

Després d’una temporada espectacular, el primer equip del PLF comença demà la fase d’ascens per intentar aconseguir el 3 ascens en 4 anys i plantar-se a la 1a catalana.

Per aconseguir-ho haurà de guanyar a doble partit al Ripollet.

Els dos equips han quedat 2ns a la seves respectives  competicions.  Comparant les estadístiques veurem que el PLF ha guanyat més partits, 20,  que el seu rival del playoff, 18. Un rival, però, més ofensiu que els palafollencs. En tot el campionat el Ripollet ha marcat 66 gols, amb una mitjana d’1.2 gols per partit, mentre que els palafollencs han marcat 55 dianes en els 34 partits.

En canvi la defensa de l’amateur és més sòlida i només li han marcat 34 gols en tot el campionat, 1 per partit, mentre que el seu rival ha encaixat 40 gols.

Abans del partit i durant tot el matí i el migdia, la resta d’equips del club palafollenc celebraran la cloenda de la temporada i ho faran amb el tradicional Torneig Laureano Moreno.

Tots els equips del club jugaran un partit amistós al camp municipal de futbol des de quarts de 10 del matí i fins enllaçar amb  el partit de l’amateur, que començarà a les 6 de la tarda.

Vindran al torneig equips de l’Olímpic Malgrat, el Susannenc, el Quatre Vents de Blanes  o el Llinars.

Per celebrar el final de la temporada  també hi haurà un dinar popular d’estufat de porc senglar a un preu general de 3€  i de 2€ pels socis del club.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics