URGENT

Exhibició de Taekwondo a PLF

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge el club de Taekwondo de la nostra vila ha organitzat un acte d’exhibició on mostrar quina és la seva activitat al nostre municipi.

Serà a partir de les 10 del matí al Palauet i amb la presència d’alumnes del club local d’aquesta disciplina marcial i  també amb clubs convidats. Hi assistiran esportistes de Blanes, Lloret i Vidreres.

La responsable del club a PLF, Júlia Martin, explicava dilluns al programa En Joc en que consisteix l’exhibició de diumenge i que no es pot fer un campionat de Taekwondo perquè la Federació no ho permet.

La federació només reconeix com a campionat els que es fan a nivell català, pel que els que es fa entre clubs ha de ser sempre exhibició.

El club, que fa 14 anys que està instaurat al nostre municipi ocupa actualment les instal·lacions de sota grada del camp de futbol, compartint instal.lacions amb la resta de clubs relacionats amb les arts marcials, com el judo o el Muay Thai, tot i que el Taekwondo té una sala especial per a ells.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics