URGENT

Bermán demana al govern local que deixi de fer el ridícul al demanar-li la reprovació

Compartiu aquesta història

Divendres el regidor del PP de PLF, Óscar Bermán, va ser el convidat del programa Assumptes Interns.

En el repàs d’aquest primer any de mandat el dirigent popular va assegurar no arrepentir-se d’haver promogut la presència dels legionaris al nostre municipi la passada setmana santa. Creu que era el que el poble volia i ha acusat a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí d’actitud dictatorial i de persecució personal cap a la seva persona i considera que no va perseguir amb la mateixa beligerància la Marxa de Torxes per la Independència.

Bermán assegura que a la desfilada dels exlegionaris hi havia militants i simpatitzants de C’s o d’ERC i que l’activitat va esgortar existències dels bars i restaurants de la zona.

Sobre la possible revocació que el govern local vol portar al ple per estirar les orelles del popular per haver desobeït una desautorització del consistori, Bermán diu que l’estriparà i demana al govern que deixi de fer el ridícul.

Bermán durant l'entrevista a RP
Bermán durant l’entrevista a RP

Sobre la gestió del primer any de mandat, Bermán l’ha avaluat amb un 0  ja que assegura que no ha fet res. En aquest sentit aconsella a Juan Andrés Osorio es preocupi pel seu pa, davant la possible entrada de C’s al govern local.

De C’s Bermán diu que és un muntatge al nostre municipi.

Sobre les seves polèmiques declaracions dels últims mesos en canals conservadors, Bermán no es va retractar de les seves paraules contra Ada Colau, a qui considera una radical que està portant Catalunya a l’anarquia.

Sobre la immigració il·legal, el popular en demana la seva expulsió i que els que es quedin s’adaptin a les tradicions i cultura espanyola.

En aquest sentit explica que li agraden algunes polítiques de Donald Trump i demana al seu partit deixar de fer polítiques de centre per abraçar la dreta sense complexes.

El regidor popular va defensar que en època franquista es vivia millor i va afalagar a  Blas Piñar, creador de Fuerza Nueva, de qui assegura parlava molt clar.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics