URGENT

La unitat canina de la Policia Local de Malgrat de Mar patrullarà cada dia a la població

Compartiu aquesta història

Fins ara, els tres gossos que formen la unitat, actuaven de manera intermitent perquè havien de dependre de la disponibilitat d’un dels caporal que és el responsable d’aquest servei especial. Era ell el que havia d’anar a recollir els gossos fora de la comissaria per desenvolupar aquest tipus de vigilància.

Aquest mes de juny, però, la Policia Local malgratenca ha habilitat unes casetes a la caserna perquè els gossos visquin integrats dins del grup policial.

A partir d’ara, doncs, els cans faran les seves tasques de vigilància per tal de reforçar la imatge de seguretat a places, barris i sobretot, la zona d’oci del municipi. Així doncs, les ubicacions més freqüents on els podrem veure passejar serà l’avinguda Mediterrània, el Passeig Marítim i les platges.

Ho faran diàriament de 6 de la tarda a 2 de la matinada i els cap de setmana, la vigilància s’intensificarà durant 12 hores seguides, fins les 6 de la matinada. Tot i això, els animals policials no acostumen a treballar més de dues o tres hores seguides, és per això que els diferents efectius canins, actualment 3 gossos, no patrullaran mai junts.

El cos local de seguretat de Malgrat fa anys que té aquesta unitat canina, i és una de les policies locals de referència en aquest tipus de servei policial, que ja ha participat en diferents actuacions antidroga i en diferents exhibicions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics