L’amateur de Palafolls encara la tornada amb avantatge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


Dissabte es va jugar al Palastàdium el partit d’anada de la fase d’ascens a la primera catalana. El Ripollet arribava al nostre municipi arropat per 2 autocars plens d’aficionats que no es van cansar d’animar al seu equip.

De fet el Palastàdium va registrar una de les millors entrades de la seva història, amb una afició palafollenca també entregada.

El Ripollet, que parteix com a favorit a l’eliminatòria, va ser qui va marcar el ritme de partit, tancant a l’amateur al seu camp.

El Palafolls, però està acostumat a deixar que el ritme del partit el porti el contrari, confiar en la seva sòlida defensa i aprofitar els contraatacs. El Ripollet va tenir diferents opcions al principi del partit, que va obligar al porter palafollenc Oriol a lluir-se.

El marcador no es va moure fins la segona meitat. Mancheño servia una discutida falta i Victor Garcia, en una jugada assajada, marcava de cap el que seria l’únic gol del partit i que dóna avantatge al PLF de cara a la tornada  aquest dissabte a Ripollet.

Joan Carles Torres, entrenador del Ripollet es lamentava de l’acció del gol del PLF, i assegura que al partit de tornada hauran de suar la samarreta si volen capgirar l’eliminatòria.

Tot i l’avantatge aconseguit a PLF, l’entrenador de l’amateur, Pai Matas, afirma que el Ripollet continua sent el favorit. Assegura que els nois de l’amateur aniran al partit de tornada amb il·lusió i amb les idees clares per intentar guanyar o empatar.

El partit de tornada serà dissabte a les 7 de la tarda a Ripollet. Qualsevol resultat que no sigui perdre faria que el PLF jugués per primera vegada a la seva història a la 1a catalana, aconseguint el 3r ascens de categoria en 4 anys. Un partit transcendental pel qual el club demana a l’afició que l’acompanyi a Ripollet per fer realitat el somni de pujar de categoria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics