URGENT

Apunyalen un jove a la zona d’oci de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història
IMG-20160605-WA0000
Av Colom, lloc de l’apunyalament

Aquest dissabte a primera hora del matí, al voltant de les sis, un jove de 25 anys d’edat i veí de Granollers ha rebut una ganivetada a l’abdomen poc després d’haver sortit de la discoteca Tropicana. En concret, l’agressió ha tingut lloc prop d’un pàrquing de l’avinguda Colom i per motius que a hores d’ara investiga la policia.

La víctima es troba ingressada a l’hospital de la Vall d’Hebron. Està greu però fora de perill. Un amic seu, també agredit durant la baralla, ha rebut ferides lleus al cap.

Aquest representa un nou cas d’agressió a Malgrat de Mar amb la zona d’oci nocturn com a teló de fons. Cal recordar que des del passat mes de novembre, un jove de Montcada es troba ingressat en coma després d’haver estat apallissat a la sortida de la mateixa discoteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics