URGENT

Esquerra demanarà una reunió amb Sorea per esclarir el preu de l’aigua de PLF

Compartiu aquesta història

Els republicans han anunciat la seva voluntat de reunir-se amb l’empresa subministradora de l’aigua potable al nostre poble per acabar de saber quin és el cost de l’aigua que paguen els palafollencs. La preocupació neix arran de l’estudi comparatiu dels preus de l’aigua publicat per l’ACA  fa uns mesos i dels qual va informar RP, i que assegurava que a PLF es paga la 2a aigua més cara de Catalunya.

El govern municipal, en un ple, va voler matisar aquestes dades i va assegurar que l’ACA no utilitzava la mateixa fórmula per calcular el preu de l’aigua, i va rebaixar el cost de l’aigua palafollenca.

Gràfic del preu de l'aigua a la zona. ERC Palafolls
Gràfic del preu de l’aigua a la zona. ERC Palafolls

Tot i aquestes explicacions, Esquera assegura que, fins i tot amb les rectificacions del govern, l’aigua que es paga a PLF continua sent la més cara de la zona. Afirma que els palafollencs paguen un 17% més per l’aigua que els malgratencs o un 32% més que els torderencs.

Els republicans han fet un gràfic comparatiu en el seu nou butlletí informatiu que ha començat avui a repartir casa per casa. En l’escrit, Esquerra recorda que moltes de les poblacions veïnes s’abasteixen d’aigua gràcies als diferents pous de captació i la depuradora situada al nostre poble, pel que no troba justificat que l’aigua sigui més cara a PLF que a la resta de poblacions del voltant.

En el seu butlletí, els republicans també repassen d’altres assumptes d’actualitat com les obres d’urbanització a  Ciutat Jardí, on  dubten que aquests treballs siguin els definitius per la urbanització i alerten als veïns que caldrà continuar pagant  obres abans de ser recepcionada per l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics