URGENT

RP i l’Ajuntament organitzen 3 autocars per anar a veure l’amateur a Ripollet

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a les 7, el Club Deportiu Palafolls pot fer història si guanya o empata al camp del Ripollet, ja que aconseguiria l’ascens a la 1a catalana, una fita mai aconseguida pel club local.

Per poder fer costat a l’equip, RP i l’Ajuntament han decidit organitzar autocars per facilitar el trasllat dels aficionats que vulguin anar a donar suport al club palafollenc. Ja hi ha plens 2 autocars i ahir al vespre es va obrir les inscripcions per a un tercer bus d’aficionats.

Qui vulgui anar-hi només cal que s’inscrigui, a un cost de 3€, avui mateix al camp de futbol, en l’horari dels entrenaments i preguntar per la Clara.

La voluntat és que un grapat de palafollencs es desplacin al camp del Ripollet per donar suport en un partit crucial, on l’amateur parteix amb un gol d’avantatge després de guanyar al Palastàdium aquest passat dissabte gràcies a un gol de Víctor Garcia.

Per la seva banda, el seu rival, ja està convocant a tota la seva afició per fer pressió al Palafolls i aconseguir capgirar el marcador.

RP també serà al camp i transmetrà en directe el partit pels qui no es puguin desplaçar dissabte a Ripollet. El programa En Joc, en edició especial, seguirà el partit en directe des de les 7 de la tarda i  fins les 9, quan ja sabrem si el PLF és nou equip de 1a Catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics