URGENT

El club de Patinatge Artístic de Palafolls celebra el seu aniversari amb un nou festival

Compartiu aquesta història

35  són els anys que fa el Club Patí de Palafolls i per celebrar-ho l’entitat ha preparat per aquest dissabte un nou Festival de Patinatge Artístic.

Enguany, els alumnes han treballat un espectacle inspirat en els animals i servirà com a cloenda del curs. Com és tradicional l’acte ha convidat a d’altres clubs a participar del festival. Així hi haurà fins a 5 clubs de poblacions veïnes, com ara Tordera, Sant Vicenç de Montalt o Sant Cebrià.

Pel Festival d’aquest dissabte, el Club Patí Palafolls ha preparat un festival variat amb actuacions grupals i individuals. Ho explicava la Vicepresidenta del club, Raquel López, a l’En Joc de RP

El festival començarà a partir de les 6 de la tarda al Palauet de PLF i, com ja va passar l’any passat, per poder entrar es demana un donatiu de 3€, per tal que els espectadors col·laborin voluntàriament en el finançament del club i de les activitats que realitzen durant l’any.

Cada any el festival és diferent. L’any passat, per exemple, centenars d’espectadors van gaudir de les actuacions que portaven el nom de Des del Cel.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics