Retards generals a Renfe el dia abans de la vaga de maquinistes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa 3 dies els trens de rodalies no compleixen els horaris previstos. Això es podria deure a una vaga encoberta dels maquinistes de la companyia que es troben en ple procés de reivindicacions.

Avui totes les línies de rodalies de Catalunya acumulen una mitja hora de retard. Segons ha informat la companyia, les demores són degudes a la conflictivitat laboral. Justament demà es farà la primera de les  4 jornades de vaga convocades pel sindicat de Maquinistes i que obligaran a on restringir els Serveis de Rodalies i Regionals.

La vaga comença demà i continuarà diumenge, dimarts i dijous vinent.

Els trens funcionaran només al 66% en hores punta dels dies laborables, de 6 a dos quarts de 10 del matí i de 5 a 2 quarts de 9 de la nit. Pel que fa a la resta de la jornada es prestarà el servei d’un dia festiu, on només circularan un de cada tres combois. Un servei reduït  que també afectarà aquest diumenge dia 12.

Tot i aquests serveis mínims, fonts de la companyia han informat que els trens amb origen i destí a la nostra zona, a les estacions de Blanes, Malgrat o Tordera, es mantenen amb els seus horaris habituals i que les afectacions es donaran bàsicament amb els trens que comencen i acaben recorregut a Calella, Arenys i Mataró.

També hi haurà reducció de freqüències als serveis d’AVE-Llarga Distància que es limitaran al 72% dels seus serveis i l’Avant, al 63%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics