URGENT

Tastet del Fisures demà dimarts

Compartiu aquesta història

Tot i que el Fisures començarà aquest dissabte a la nostra població; amb uns dies d’antelació, demà s’organitza una prèvia als parcs dels municipi per copsar quins tipus de propostes culturals es podran viure aquest cap de setmana a Palafolls.

La prèvia de demà començarà a la una del migdia a la Plaça de Poppi, on es farà una dansa acrobàtica. Una activitat que s’ha fet coincidir amb horari de pas de molts palafollencs que van a comprar o a recollir els nens a l’escola perquè hi hagi més afluència de públic.

Ja a la tarda, més concretament a les 6, els més petits podran assistir a un taller de Pintamons al parc Joaquim Ruyra.

L’edició del Fisures d’enguany, any comptarà amb 15 peces artístiques que es desenvoluparan a places, parcs, zones de pas i equipaments públics de Palafolls. Les activitats començaran al matí i finalitzaran a la nit i estaran escampades per diferents ubicacions de la població.

A més de les places més importants i parcs municipals, els escenaris d’aquesta proposta també seran la renovada masia de Can Batlle o el peculiar edifici del Jutjat de Pau palafollenc. El multidisciplinari Fisures aplegarà tot tipus d’actuacions que van des de la dansa, passant pel mapping, accions sonores o curioses propostes de caràcter emergent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics