Malgrat instal·larà pantalles informatives tàctils als carrers

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori té aprovat el projecte per instal·lar 3 pantalles informatives en diferents punts del municipi.

La intenció és col·locar aquestes pantalles en punts estratègics de la localitat. Així la primera es posarà a l’entrada del municipi venint de PLF, a l’av Mediterrània, mentre que un altre estarà al cèntric carrer de Carme. El tercer i últim tòtems interactius estarà situat a la zona turística, a la plaça de l’ancora.

Segons fonts municipals, les pantalles amb informació interactiva haurien d’estar en funcionament ja aquesta campanya estival.

Aquestes pantalles tàctils, que informaran sobre aspectes turístics del municipi o l’agenda principal d’activitats, seran de grans dimensions. De fet superaran els 2 mestres d’alçada i permetran la interactivitat amb els qui les consultin.

Tota l’oferta informativa que oferiran aquestes pantalles també es podrà consultar a través d’una aplicació mòbil, disponible en les versions Android i IOS, que es posarà en marxa quan les pantalles estiguin col·locades al carrer.

L’Ajuntament contempla una despesa de prop de 60.000€, que inclouen el cost i la col·locació de les pantalles a la població veïna i per l’actualització  del software de les pantalles que ja hi ha a l’entrada de l’Ajuntament o a les instal·lacions de l’ascensor inclinat al carrer de Passada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics