El Palafolls es queda a les portes de 1a Catalana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

No va poder ser. L’amateur de Palafolls tornarà a jugar a la 2a catalana la propera temporada desprès que el Ripollet s’emportés l’ascens de categoria dissabte al vespre. Els palafollencs arribaven al partit de tornada  amb el gol d’avantatge aconseguit a l’anada. El Ripollet, però, va igualar l’eliminatòria al minut 53. Els nois de Pai Matas es van mostrar ferms en defensa durant tot el partit, parant les estampides dels del Vallès, que van portar la iniciativa.  Amb empat a la eliminatòria es va arribar a la pròrroga, quan el cansament a les cames, va fer el seu efecte, i el Ripollet ho va aprofitar per marcar el segon gol, fruit d’una errada de concentració del PLF. Tot i els intents de mantenir l’eliminatòria, el PLF no arribava amb perill a la portaria del Ripollet, que va acabar sentenciant a la sortida d’un córner. El PLF no va abaixar els braços, tot i que l’eliminatòria ja estava del tot impossible. El Ripollet ho va rematar amb un 4 gol, que ja va donar per tancat el partit.

L’entrenador del PLF, Pai Matas,  reconeixia que el Ripollet va ser superior, però posa en valor el que ha aconseguit l’equip en aquesta temporada, quan just acabats d’arribar a la categoria ja han jugat la fase d’ascens.

Matas s’ha mostrat , però, molt orgullós de la feina del seu equip en aquesta temporada, la millor de la història del club, i en aquesta etapa, ja que en 4 anys hi ha hagut 2 ascensos  i una fase d’ascens.

L’entrenador del Ripollet, Joan Carles Torres felicitava a l’afició i a l’equip del PLF per la seva esportivitat i reconeixia que el marcador final era massa exagerat pel que s’havia vist al camp. Ta,bé reconeix que eren els favorits en aquesta fase d’ascens.

Els jugadors del PLF, visiblement abatuts, van agrair el suport incondicional dels més d’un centenar d’aficinionats que van desplaçar-se a Ripollet per animar a l’equip amb cotxes particulars i en els 2 autocars plens que van viatjar  fins al camp municipal d’esports de Ripollet per seguir el partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics