Més d’un miler de persones omplen de color la plaça de Poppi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


La segona edició  del Holi Festival de PLF va tornar a ser un èxit. Més d’un miler de persones van abarrotar dissabte la plaça de Poppi, per participar d’aquesta celebració que de nou, al nostre municipi, té un caracter solidari, ja que am la compra dels sobres de colors es col.labora amb la família d’en Pol, un nen de Palafolls amb una lesió cerebral severa.

De fet per participar al Holi es posava a la venda un pack solidari que per 10€ donava 6 bosses de colors, unes ulleres de sol i una bossa de platja.

Originalment , el Holi és un festival hinduista de primavera, de caire familiar, que se celebra a la Índia on es llancen pols de colors a l’aire amb acompanyament musical. Fa un any que s’ha posat de moda al nostre PAÍS.

En la segona edició al nostre poble, les tradicionals llençada de colors s’han acompanyat de música electrònica i s’ha millorat  l’organització respecte la primera edició que es va fer a la tardor de l’any passat.

El holi de PLF va començar a primera hora de la tarda amb una sessió musical. Dalt l’escenari van passar artistes com  Ernest Codina, Marçal Ventura, Blanca Ros o Oversize.

Tot i la concentració de diferents activitats a la mateixa hora, l’afluència de gent va ser molt positiva i constant durant les prop de 6 hores que va durar l’espectacle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics