URGENT

El Fisures es presenta amb tastets de les seves propostes

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts s’ha presentat la 3a edició del Festival d’Art Multidiciplinari de Palafolls  que es farà durant tot el dissabte al nostre municipi.

L’organització va voler avançar per ahir 3 activitats que es podran veure integrament dissabte.

A la 1 del migdia, aprofitant la sortida dels alumnes de les escoles de PLF, es va poder veure,  una peça de microteatre, un espectacle de dansa acrobàtica i un taller pels més petits, que es va fer a la tarda al parc de Joaquim Ruyra.

Són 3 de la 15a d’espectacles que es podrà veure dissabte durant el Fisures, un festival que els seus organitzadors destaquen que vol ser multidisciplinar però a l’hora gens disciplinat.

El coordinador de cultura, Antoni Selvaggi, assegura que la intenció del Fisures és apostar per propostes indefinides i fora del circuit comercial.

Una altra de les particularitats del Fisures és que l’art surt al carrer i a les places. Es vol que convisqui amb la població i que entri en diàleg amb els vianants, espectadors i amb els edificis. Així espais no concebuts per l’art acolliran espectacles. És el cas de Can Batlle o la comissaria de Policia.

La primera tinent d’alcalde de PLF, Dolors Agüera, explica que el nostre municipi és un referent cultural, precisament amb propostes innovadores.

El programa d’enguany del Fisures presenta 15 espectacles on es podran veure un ampli ventall de possibilitats artístiques com ara teatre de petit format, mapping, perfomances, accions sonores o fins i tot monòlegs.

Els Espais que acolliran les propostes artístiques seran la Plaça de Poppi, la Plaça Joaquim Ruyra, la Plaça del Cafè, l’Edifici del MID, Can Batlle o el carrer Major de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics