URGENT

Incendi a Lloret

Compartiu aquesta història

Aquest matí els Bombers han extingit un incendi a un pis de Lloret de Mar. El foc ha afectat a 6 persones que han estat traslladades immediatament a l’Hospital Comarcal de Blanes per intoxicació de fum.

Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi al voltant de dos quarts de 8 del matí, quan algú els ha trucat per alertar que el tercer pis d’un bloc de pisos s’estava cremant. Ha estat llavors quan s’han desplaçat fins al lloc dels fet, cinc dotacions de Bombers i la Policia Local de Lloret, on s’han desallotjat una quinzena de persones.

Els afectats, tres adults i tres menors, es trobaven al seu domicili situat al carrer Rovira de Dalt número quatre de Lloret de Mar.

Segons les primeres informacions, les flames s’han originat a la cuina i el rebost del pis. Però el fum s’ha escampat per l’edifici, on els efectius d’emergències han continuat treballant hores després de produir-se l’incendi.

El 6 afectats per intoxicació de fum que han patit aquest incendi són ferits de caràcter lleu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics