URGENT

Els veïns els carrers Girona i Passada de Malgrat reclamen millores

Compartiu aquesta història

Els veïns dels carrers Girona i Passada de Malgrat de Mar s’han unit per reclamar millores en algunes de les problemàtiques que els afecten conjuntament.

El trànsit a la zona és una de les principals qüestions que volen posar damunt la taula. Els veïns han explicat que ambdós carrers s’han convertit en l’artèria principal del trànsit de vehicles i han indicat que sol·licitaran a l’ajuntament que es faci un estudi sobre el grau de contaminació acústica i atmosfèrica.

Un altre dels problemes té relació amb les inundacions que pateixen els veïns cada vegada que plou. En aquest aspecte, han recordat que el govern local es va comprometre a fer un estudi sobre la canalització de les aigües pluvials.

Núria Girons, veïna afectada, ha reclamat que es faci un manteniment del clavegueram. També de l’asfaltat ja que es troba en molt mal estat i considera que és una de les causes del soroll que provoquen els vehicles quan circulen pel carrer.

El veïnat dels carrers Girona i Passada ha iniciat tots els tràmits per constituir-se com a associació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics