URGENT

Els Mossos comissen 2.000 plantes de marihuana a Lloret

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra detenen a Lloret dos germans que tenien dues mil plantes de marihuana en dos habitatges diferents

La detenció s’ha fet aquest dimarts en un operació contra el tràfic de droga als carrers Mil·leni i Astres, de Lloret de Mar. En l’escorcoll dels dos pisos, els agents van trobar un arma de foc, diverses armes blanques i drogues com cocaïna i speed, en dosis d’autoconsum.

Als dos joves detinguts, uns germans de 31 i 38 anys, se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública, tinença il·lícita d’armes i defraudació de fluït elèctric, perquè tenien punxada la llum dels dos habitatges.

Després de rebre quantioses queixes veïnals, diverses unitats de l’Àrea de Recursos han accedit als dos pisos on han hagut d’intervenir fins i tot disparant pilotes de goma a un dels gossos que protegia els habitatges. Els trets s’han fet després que el gos intentés atacar a un dels agents a les cames.

Els germans havien construït en un dels habitatges una barraca d’obra preparada pel cultiu de les 2.000 plantes de marihuana que es s’han confiscat. La barraca comptava amb làmpades, bidons industrials de fertilitzants i altres productes pel manteniment de les plantes.  Algunes habitacions dels immobles es destinaven per assecar les plantes.

Està previst que els dos germans passin a disposició judicial  avui mateix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics