Les caminades del Pas a Pas tornen a explorar la natura

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En aquesta ocasió, els participants fins i tot podran banyar-se aquest diumenge al Delta de la Tordera. “De Palafolls fins al Delta de la Tordera: Natura i Bany”. Amb aquest títol l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament del nostre municipi ha organitzat la següent caminada del cicle “Pas a pas”.

Una passejada de poca dificultat on es podran observar espècies que no s’acostumen a veure fàcilment. El tècnic de Medi Ambient del consistori palafollenc, Oriol Bassa, convida a tota la família a participar en la caminada.

Les caminades es fan amb un guia naturalista que acompanya la passejada per descobrir millor aspectes del territori que es visita. Bassa destaca la importància de conèixer el paper protagonista que juga el Delta de la Tordera en els municipis veïns i les seves platges.

A la sortida es recomana portar gorra, tot i que és millor un barret perquè protegeix més del sol. És recomanable portar també crema solar, roba i sabates còmodes i banyador i tovallola perquè hi haurà la possibilitat de banyar-se al Delta de la Tordera.

Per inscriure’s a la caminada no cal inscripció perquè és gratuïta, però cal ser puntuals. La passejada sortirà a les 9 del matí d’aquest diumenge des de l’Església de Santa Maria, que serà el punt de sortida.

El Cicle del Palafolls Pas a Pas continuarà el proper mes de setembre amb una descoberta dels arbres. Una nova caminada que ens aproparà a diferents indrets del món com Bolívia o Austràlia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics