Campanya d’ajuda a la nena de Malgrat amb tetraplegia per culpa de l’enterovirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S’ha posat en marxa una campanya solidària per ajudar a Xènia. Es tracta de la menor, de tres anys d’edat i veïna de Malgrat de Mar, ingressada a l’institut Guttmann a causa de la tetraplegia que li ha provocat un enterovirus de tipus greu.

En l’actualitat, Xènia es troba en fase de recuperació. El mes de febrer va ingressar a la Vall d’Hebron, on s’hi va estar tres mesos. Ha patit tres aturades cardiorespiratòries i dos pneumotòrax. No es pot moure i està connectada a un aparell per poder respirar. Aquest dilluns està previst que li retirin. Ho farà un prestigiós metge nord-americà, que li col·locarà un estimulador al diafragma que ajudarà a la nena a respirar sense necessitat del tub que té a la gola.

La campanya solidària consisteix en una recollida de taps de plàstics. L’objectiu és recollir diners per sufragar la despesa del tractament mèdic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics