URGENT

Campanya d’ajuda a la nena de Malgrat amb tetraplegia per culpa de l’enterovirus

Compartiu aquesta història

S’ha posat en marxa una campanya solidària per ajudar a Xènia. Es tracta de la menor, de tres anys d’edat i veïna de Malgrat de Mar, ingressada a l’institut Guttmann a causa de la tetraplegia que li ha provocat un enterovirus de tipus greu.

En l’actualitat, Xènia es troba en fase de recuperació. El mes de febrer va ingressar a la Vall d’Hebron, on s’hi va estar tres mesos. Ha patit tres aturades cardiorespiratòries i dos pneumotòrax. No es pot moure i està connectada a un aparell per poder respirar. Aquest dilluns està previst que li retirin. Ho farà un prestigiós metge nord-americà, que li col·locarà un estimulador al diafragma que ajudarà a la nena a respirar sense necessitat del tub que té a la gola.

La campanya solidària consisteix en una recollida de taps de plàstics. L’objectiu és recollir diners per sufragar la despesa del tractament mèdic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics